Naile-Mehmet Ali Uyanık Anaokulu
Başkarcı Mahallesi Kadılar yolu caddesi No51/2 Merkezefendi/DENİZLİ

VİZYON

Özgün bireylerin filizlendiği bir eğitim ortamında, değerlerimize bağlı, yenilikçi ve işbirlikçi bir yaklaşımla, her çocuğun potansiyelini en üst düzeye çıkarıp, onları geleceğe hazırlıyoruz. " Mutlu Yarınlar Doğru Adımlarla Başlar”

MİSYON

Naile Mehmet Ali Uyanık anaokulu olarak misyonumuz; “Çocukların merakını besleyen, hayatı keşfetmelerini teşvik eden sevgi dolu bir ortam sunarak her bir çocuğun benzersiz potansiyelini en üst düzeye çıkartarak, değerlere saygılı, özgüvenli bireyler yetiştirmektir. Bu amaçla, öğrenci odaklı bir eğitim anlayışıyla, mutlu, sağlıklı ve başarılı bireyler olarak gelişmelerine katkı sağlamak için öğrenme süreçlerini desteklemekte ve çocukların büyüme yolculuğunda onlara rehberlik etmekteyiz.”

BAŞARILAR

Okulumuz MEB&TSE işbirliğinde hazırlanan Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kılavuzuna uygun olma şartlarını yerine getirerek "OKULUM TEMİZ" Belgesi, Sıfır Atık Yönetim Sistemini kurarak "SIFIR ATIK" Belgesi almaya hak kazanmıştır.

İkili Öğretim

Sabahçı:07:45-12:45 Öğlenci:12:45-17:45 Kulüp:07:45-17:45

Merkezefendi İlçesi Başkarcı Mahallesinde

Başkarcı Mahallesi- Merkezefendi İlçesi